\"\"Welkom in onze webwinkel Ozolief.
 
Door zelf te ervaren wat het is om te gaan winkelen met onze 4 kinderen tussen onze jobs, hobby's en andere verplichtingen door, kwamen we op het idee om deze webwinkel op te starten.
 
Geen stress in de drukke winkel waar je ukkepuk liever thuis bleef spelen, moe is, honger heeft, ... Gedaan met je te haasten naar de winkel voor sluitingstijd.
In onze webwinkel kan je rustig rondneuzen, zaken in en uit je winkelwagen leggen.
We leveren bij onze bestelling ook altijd een leuk geschenkje voor je kindje zodat ook zij het leuk vinden dat je bij ons komt winkelen.
 
Wij van Ozolief bieden u kledij en andere artikelen aan voor baby's en kinderen, jongens en meisjes van maat 62 tot maat 176, in ieders stijl en tegen betaalbare prijzen.
 
Wij proberen ons uiterste best te doen om u een zo duidelijk mogelijke omschrijving en fotomateriaal weer te geven. En trachten u steeds verwante artikelen voor te stellen.
 
Moet u naar een feestje en zoekt u nog een geschenk? Alweer geen stress. Klik op cadeaubon en stel het gewenste bedrag samen . U kan deze bon meteen naar het feestvarken laten sturen, zelf uitprinten en meenemen naar het feestje of hem door ons laten opsturen per post.
 
Via ons eenvoudig filtersysteem maakt u makkelijk een selectie uit ons assortiment.
Onderaan de pagina kan u de merken terugvinden die wij u aanbieden, met een woordje uitleg en een vleugje uit hun collectie.
 
Wij wensen jullie heel veel winkelplezier en alvast bedankt voor uw bezoek.
 
Het Ozolief team.


Welkom
Contact
Welkom
Openingsuren
Aantal 00,00

Gebruikersgids
Privacy Statement
Algemene voorwaarden