Lofff is een merkje voor (baby) meisjes dat ontstaan is in 2005. De ontwerpen worden nog steeds met de hand getekend wat telkens een uniek design oplevert. Lofff is geheel exclusief in BelgiŽ.
 

LoFff is voor meisjes. Voor meisjes die dansen. Voor meisjes die spelen. Voor meisjes die ontdekken. Maar vooral voor meisjes die plezier hebben. In het leven en in zichzelf.

LoFff is voor ouders. Voor ouders die dol zijn op hun dochters. Voor ouders die zich ervan bewust zijn dat kinderen geen kleine volwassenen zijn, maar een geheel eigen soort. En die daarvan willen genieten. Voor zolang het nog duurt.

LoFff is een gevoel. Hoe vaak wij niet horen dat mensen het merk ontdekken en verliefd zijn geworden. Of ze nu in Oslo, Moskou, Cork of in Waalre wonen. Of verhalen van kinderen, die de kleding niet meer uit willen, maar er liefst in blijven slapen. Die met hun zweef-rokken door het leven dansen. LoFff doet iets met je. Als je er open voor staat.

LoFff is lief. Lief voor de meisjes die het dragen Ė lekker zacht, makkelijk aan en uit te doen, comfortabel. Lief voor ouders die het kopen en die het moeten wassen. Lief voor de mensen waar we mee werken en waar we van houden.


Contact
Welkom
Openingsuren
Aantal 00,00

Gebruikersgids
Privacy Statement
Algemene voorwaarden